tirsdag den 9. januar 2007

Live turnering review 2006 Del 1

Året har for mit vedkommende betydet deltagelse i tre store liveturneringer.

Der var tale om DM, Swedish open (3000 SEK warm-up) samt deltagelse i Pokerforbundets Highroller hold turnering. Den første var

DM på Casino Copenhagen

Den 6. september 2006 havde jeg debut som live pokerspiller da jeg stillede op til DM og spillede en af kvalifikationsdagene med 130 deltagere hvoraf 13 gik videre til finale dagene.

Min taktik var indledningsvis at spille de gode hænder og opbygge en "tight" profil ved bordet for derefter at kunne løsne lidt op når blinds var værd at stjæle.

Da jeg ankommer til bordet finder jeg desværre ud af, at det er et overordentligt velkvalificeret bord, med indtil flere WSOP/EPT/WPT deltagere - så meget for at møde et par loose øldrikkende deltagere, hvis chips man kunne gå efter.

Jeg havde nok undervurderet min nervøsitets grad og det stress der nu engang lægges på en i sådanne en turnering. Derudover samlede jeg ingen gode hænder op i de første par levels så der var ikke rigtigt noget godt at spille.

En interessant hånd sker da jeg samler AA op i BB, blinds er 100/200 og stort set hele bordet limper. Jeg raiser pot (ca. 2000) i håb om, at isolere en enkelt spiller og komme heads-up. Imidlertid er der ingen der vil lege med mig, men jeg samler ca 2000 op i chips - så det var ok.

Derefter får jeg igen ingen hænder at spille med - prøver at udnytte mit tighte image ved bordet og prøver at stjæle et par gange i position. Får desværre ofte på nakken af store par og må lade et par af de mere spekulative hænder gå.

Min deltagelse slutter ved omkring 50 deltagere tilbage. Jeg samler [10h] [10d] op på knappen med blinds 1000/2000 og ante på 100 og da alle har foldet rykket jeg all-in for de sidste 5000 chips og bliver kaldt af BB der var chipleader og kun skulle smide en mindre del for at calle.

Jeg lidt mere end dobler op da jeg rammer en strait på bordet til hans overpar. I næste hånd bliver der igen foldet til mig på cut-off og da jeg har nu fået mit andet par i træk, nemlig [Js] [Jc], raiser jeg til 6000 i håb om at samle potten op der, men BB går nu all-in. Han har før tvunget mig ud af potter som jeg forsøgte at stjæle og jeg har ham lidt på samme mission her. Jeg kalder og desværre viser han [Ah] [Ac] op og jeg får ingen hjælp, så jeg må forlade bordet efter ca. 5 timers spil.

Lidt ærgeligt, men var egentligt tilfreds med mit eget spil og ikke mindst diciplin - det var jo første gang ved filtet.

Ingen kommentarer: